Surface Pro 6 ve Yenilikler

Surface Pro ilk çıktığından bugüne altı yıl geçmiş ve 6. Yılında surface pro 6 modeli ile kullanıcılarının karşına çıkmış bulunuyor.

Surface Pro modellerinin numaralandırma mantığında tekrardan eskiye bir dönüş söz konusu. Bildiğiniz üzere ilk çıkan modeli olan Surface pro 3 ve takiben surface pro 4 den sonra surface pro 5 gelmesi beklenirken “new surface pro” olarak bir model tanıttı. Biz son kullanıcılar olarak her ne kadar surface pro 5 olarak adlandırsak da Microsoft bu modelini “new surface pro” olarak adlandırmıştır.

Surface Pro 6 ile tekrardan numaralandırma sistemine geçen Microsoft bir nevi model kıyaslamasında yaşanan karışıklığı da gidermiş olmuş.

Surface Pro 6 modeli fiziksel olarak hiçbir değişikliğe uğramamış ancak hafiflik, işlemci, hız ve performans açısından %50 daha iyileştirilmiş.

Surface Pro 6 da en çok dikkat çeken yenilik ise kasa renkleri, bugüne kadar ki bütün surface pro’lar gri renk kasa olarak satışa sunuldu ancak surface pro 6 da karşımıza gri rengin yanı sıra bir de siyah renk olarak yeni bir renk tanıtıldı. Siyah renk Surface Pro 6 , surface pro’ya ayrı bir şıklık kazandırmış diyebiliriz. Görünen o ki Surface Pro 6 modelinde en çok talebi siyah renk görecek gibi.

Bir önceki Surface Pro modellerinden olduğu gibi maalesef yine type cover ve kalem ayrı olarak satılmaktadır.

Surface Pro 6 da göze batan bir diğer büyük değişiklik ise işlemci jenerasyonu. Surface pro 6 ile birlikte Microsoft 8. Jenerasyon işlemcileri kullanmaya başlamış.

0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Bir cevap yazın