Surface Pro Signiture Type Cover (Klavye) Alcantara Modeli İnceleme

Microsoft Surface Pro modelleri bildiğiniz üzere sadece tablet olarak satılmaktadır, klavye ve kalem gibi aksesuarlar ayrı olarak satılmaktadır ve hiç de öyle standart bir elektronik cihaz aksesuarı gibi ortalama bir fiyatı yoktur, biraz pahalıdır.

Bu yazımızda Microsoft Surface Pro modelleri için olmazsa olmaz diyebileceğimiz Microsoft Surface Pro Signiture Type Cover’ı inceleyeceğiz.

Öncelikle Surface Pro tabletimin yanında type cover yani klavye de almalıyım sorusunun cevabı üzerinde duralım. Başlıkta da belirttiğim üzere Surface Pro tabletinizin yanında Signiture Type Cover’ınız yoksa cihazınız hep eksik kalacaktır zira Microsoft Surface Pro cihazlarının ana özelliği tablet-bilgisayar olmasıdır. Klavyesiz bir Surface Pro sadece tablet özelliği olarak kullanılacaktır. Elbette her bilgisayarda olduğu gibi sanal klavye uygulamaları ile fiziksel klavye olmadan tabletiniz yazı yazabilirsiniz ancak bu tarz uygulamalar hiç bir zaman fiziksel bir klavyenin sunduğu rahatlığı sunmayacaktır.

Microsoft Surface Pro modelleri ile ayrı olarak satışa sunulan Signiture Type Cover artık “Alcantara” olarak adlandırılan özel üretim dokusuyla karşımıza çıkmaktadır. Alcantara özelliği sayesinde type cover artık üzerinde su ve toz tutmamaktadır.

0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Bir cevap yazın